Solcellepanel

Et solcelleanlegg er satt sammen av flere solcellepanel, og et solcellepanel er satt sammen av flere solceller. Solcelle blir også kalt PV – PhotoVoltaics.

Ulike størrelser og varianter

Solcellepanel kommer i ulike størrelser, varianter og med ulik effekt. I dag finnes det to hovedgrupper på markedet; tynnfilm og krystallinsk silisium. Det er sistnevnte det selges mest av; 90% av solgte solceller er krystallinsk silisium. Det er også disse panel som produseres i størst skala på verdensbasis og til den beste prisen.

Vi anbefaler våre integrerte solcellepanel

Flere og flere installerer solcelleanlegg på taket sitt, og utseende er svært viktig for folk.

Med Clearline Fusion kombineres høy kvalitet og estetikk.

 

Solceller har aldri sett bedre ut!

Våre leverandører

Holdbarhet og ytelse

Våre produkter en nøye utvalgt, og vi setter kvalitet, ytelse og holdbarhet svært høyt. Vi har solcellepanel for ethvert tak, og kan tilby både utenpåliggende og integrerte panel. Enco AS er stolte av å være offisiell distributør og eneste med agentur på Viridians integrerte solcelleløsninger i Norge og Sverige.

Talesun

Talesun er en markedsledende leverandør av solcellepanel av høy kvalitet. De har en av verdens største og mest avanserte produksjonsfasiliteter for krystallinske moduler og celler. Den høye tekniske standarden og en fullautomatisert produksjonsprosess garantere et produkt av høy kvalitet og med eksepsjonell ytelse.

  • 10 års produktgaranti
  • Effektgarantier
  • 25 års forsikringsbasert garanti
  • Bloomberg Tier 1

Viridian Solar

En Engelsk produsent av takintegrerte solcellepanel designet ved hovedkontoret i Cambridge. Med Clearline Fusion tilbyr Viridian en ny type solcellesystem. Et team med innovative ingeniører og designere, med gode innspill fra byggebransjen, har utviklet et produkt som møter markedets krav til utseende, holdbarhet og lettvint installasjon.

  • Kvalitet- og miljøsertifisert (ISO 9001 og ISO 14001)
  • Sertifiserte vindmotstanden som er fire ganger høyere enn konkurrerende produkter
  • Beste rating i alle fire Europeiske branntester

Forskjellen på mono- og polykrystallinske

De krystallinske panelene deles ofte i polykrystallinsk og monokrystallinsk solcellepanel. Ofte omtalt som poly og mono. Den største forskjellen er effekt og utseende.

Monokrystallinske

Mono panel har et helsvart utseende. De har også noe høyere effekt enn poly, og en noe høyere kostnad. Man ser ofte at mono solceller kombineres med svart bakside, noe som gir et rolig og ensartet utseende.

Polykrystallinske

Et poly panel ser ofte blått ut. Det er fordi polykrystallinske silisiums baserte solcellepaneler blir skjært ut av en blokk med silisium som er laget av mange krystaller. Poly panel har en noe lavere effekt enn mono.

Interessert i å vite mer?

Kontakt oss (sort tekst)